Maa-aineskuljetukset kaikkiin tarpeisiin Hämeenlinnan seudulla

Ota yhteyttä!
Kaivinkonekuvake, A-Maanrakennus Oy, Hämeenlinna

A-Maanrakennus Oy:ltä saat erilaiset maa-ainekset ja maa-aineskuljetukset aina sadan kilometrin säteellä Hämeenlinnasta. 

 

Palvelemme ammattitaidolla kaikenlaisia asiakkaita rakennusalan yrityksistä yksityisiin kotitalouksiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi varten!

Kaikki tarvitsemasi maa-ainekset

Maa-aineksia tarvitaan monenlaisissa rakentamisen urakoissa, esimerkiksi teiden, kulkuväylien, pihojen ja puutarhojen pohjatöissä. Meiltä löytyy kaikkia yleisesti tarvittuja maa-aineksia, kuten soraa, mursketta, sepeliä ja multaa. Kysy myös mahdollisuuttamme toimittaa pihakivetykseen sopivia kiviä!

 

Maa-ainesten oikea koostumus vaikuttaa rakentamisen lopputuloksen laatuun. Tuotteemme ovat laadukkaita, ja kokemuksemme avulla autamme sinua tarvittaessa valitsemaan urakkaasi sopivat kivi- ja maa-ainekset tai niiden sekoitukset. 

Kysy lisätietoja

Maa-ainekset perille toimitettuna

Kuljetuskalustomme avulla toimitamme maa-ainekset perille toivomaasi osoitteeseen, joten sinun ei tarvitse tilata kuljetuspalvelua erikseen. Tarjoamme nopeaa ja luotettavaa kuljetuspalvelua, joka huomioi urakkasi aikataulun.

 

Halutessasi hoidamme myös kaikki maanrakennustyöt osaavin ottein, ja palvelumme kattaa lisäksi nostotyöt. Hinnoittelemme tuotteemme ja palvelumme tapauskohtaisesti. Annamme mielellämme tarjouksen pelkästä maa-aineskuljetuksesta tai laajemmasta, monia eri vaiheita sisältävästä maanrakennusurakasta. Rakensitpa siis taloa, tietä tai pihaa, ota yhteyttä!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Maansiirrot ylijäämämaalle

Työmaille kertyy töiden edetessä usein tarpeetonta maa-ainesta. Me autamme sinua pääsemään myös ylijäämämaasta eroon. Voit pyytää meidät apuun missä vaiheessa urakkaasi tahansa tai sen päätyttyä. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa maansiirtoihin ja maa-aineskuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.