Monipuolista maanrakennuksen osaamista Hämeenlinnan seudulla

Ota yhteyttä!
Kaivinkonekuvake, A-Maanrakennus Oy, Hämeenlinna

A-Maanrakennus Oy:stä saat kokeneen ja luotettavan kumppanin kaikenlaiseen maanrakennukseen Hämeenlinnan seudulla. 

 

Tarjoamme monipuolista palvelua, joka kattaa niin pienet kuin suuretkin urakat. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita ja yksityisiä kotitalouksia erilaisine tarpeineen.

Tekijä monenlaisiin urakoihin

 Tarjoamme kaikki maanrakennukseen liittyvät palvelut vuosien kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Työskentelemme kaikenlaisille asiakkaille, ja meiltä onnistuvat niin pienprojektit kuin kokonaisvaltaiset urakatkin.

 

Teemme esimerkiksi talojen ja pihojen pohjatöitä, teiden pohjatöitä, katusaneerauksia ja kaivamme salaojia. Annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Tukeva pohja talollesi

Talon pohjatyöt vaativat osaamista, oikeanlaista kalustoa ja erilaisia laadukkaita maa-aineksia. Meiltä saat tämän kaiken! Avullamme varmistat sen, että rakennuksen perusta kantaa painumatta vuosikymmenten ajan.

 

Olemme urakoineet monenlaisilla työmailla ja rakentaneet myös useiden pientalojen pohjia. Lue lisää yrityksestämme ja pyydä tarjous!

Lue lisää palveluistamme

Maa-ainekset ja maansiirrot samalla sopimuksella

Saat meiltä samalla sopimuksella myös kaikki maanrakennuksessa tarvittavat maa-ainekset sekä pienet ja isot maansiirtotyöt. Kuljetamme työmaille esimerkiksi soraa, mursketta ja multaa, ja viemme myös ylijäämämaan pois sopimuksen mukaan. Kalustomme avulla myös monet nostotyöt onnistuvat vaivattomasti. Nostamme esimerkiksi rakentamisen tiellä olevia kiviä, risuja ja muita kappaleita.

 

Ota yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen joko toivomastasi yksittäisestä työtehtävästä tai laajemmasta urakasta!