Nostopalvelut joustavasti tarpeidesi mukaan Hämeenlinnassa

Ota yhteyttä!
Kaivinkonekuvake, A-Maanrakennus Oy, Hämeenlinna

A-Maanrakennus Oy tarjoaa nostopalvelut ammattitaidolla Hämeenlinnassa sekä noin sadan kilometrin säteellä paikkakunnasta.

 

Meidät tunnetaan joustavasta ja monipuolisesta palvelustamme. Annamme mielellämme tarjouksen samalla myös maanrakennuksesta ja maa-aineskuljetuksista.

Nostopalvelut tarpeidesi mukaan

Käytössämme on Scanian nosturiauto, jolla pystymme nostamaan esimerkiksi kiviä, risuja ja muita pienempiä kappaleita. Meiltä löytyy myös monipuolista kalustoa soran ja muun maa-aineksen toimittamiseen pihoille ja työmaille.

 

Kalustomme ja osaamisemme avulla työskentelemme sujuvasti myös hankalilta tuntuvissa kohteissa. Kerromme mielellämme lisää – tutustu kalustoomme ja ota yhteyttä!

Kalusto

Kattavat maanrakennuspalvelut

Voit hankkia meiltä pelkät nostopalvelut tai laajemman maanrakennuksen urakan maansiirtoineen. Räätälöimme aina asiakkaan tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

 

Teemme esimerkiksi talojen, pihojen ja teiden pohjatöitä. Kuljetamme työmaalle kaikenlaisen tarvittavan maa-aineksen, kuten soran, murskeen ja mullan. Viemme myös tarvittaessa ylijäämämaan pois. Asiakaskuntaamme kuuluu sekä yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita että yksityisiä kotitalouksia vaihtelevine tarpeineen.

Kysy lisätietoja